نحوه مصرف صحیح سیر سیاه
نحوه مصرف صحیح سیر سیاه چگونه است؟ در این مقاله قرار است موضوعاتی عنوان شود تا شما بتوانید از خواص فوق العاده سیر سیاه به صورت حداکثری بهره مند شوید.
۱- سیر سیاه رو پوست بکَنید و قسمت تخمیر شده سیاه رو به تنهایی میل بفرمایید. در کشور ژاپن مردم به این صورت می خورند. سیر سیاه به دلیل اینکه مزه شیرینی دارد بوی بدی در دهان نمی گذارد.
۲- سیر سیاه پودر شده را استفاده کنید.
۳- هنگام آشپزی از سیر سیاه در غذا استفاده کنید. سیر سیاه را خرد کنید و روی پیتزا ع نان تست یا سالاد بریزید میل بفرمایید. استفاده از سیر سیاه در غذاهایی همانند سوپ که آبکی هستند نیز پیشنهاد می شود.
۴- از سیر سیاه سس درست کنید و روی غذا بریزید و میل بفرمایید.
خوردن سیر سیاه به صورت خام به دلیل شیرین بودن آن و مزه تندی که ندارد گزینه جذابیست. همچنین می توانید سیر را با نان بخورید.
با این وجود ممکن است خام خوری سیر سیاه برای عده ای سخت باشد. در این مقاله روش های متعددی برای مصرف سیر سیاه را مطرح میکنیم. راه حل هایی که مطرح می شوند به خوردن راحت تر سیر سیاه کمک می کنند و به این شکل تمامی اعضای خانواده می توانند از خواص آن بهره مند شوند.
البته مصرف سس سیر سیاه به صورت روزانه به دلیل کم بودن نمی تواند خواص سیر سیاه را برای بدن تامین کند؛ به همین دلیل توصیه ما استفاده از روی های دیگر برای استفاده از سیر سیاه است . برای بعضی افراد مصرف پودر سیر سیاه راحت تر است. پودر سیر سیاه را می توانید روی غذای خورد بریزید یا اینکه داخل کپسول خوراکی ریخته و میل نمایید یا اینکه میتوانید پودر سیر سیاه را در دهان ریخته و با آب میل نمایید.
سیر سیاه به صورت مداوم مصرف شود یا مقطعی؟
چنانچه می خواهید از خواص سیر سیاه به صورت کامل بهره مند شوید مصرف روزانه آن لازم است. پس از شروع مصرف زمانی حدود یک تا سه ماه اثراث مثبت مصرف آن را مشاهده خواهید کرد. مصرف مقطعی سیر سیاه مفید است اما اثر گذاری سیر سیاه را آن طور که مصرف روزانه آن تاثیر دارد نخواهد داشت. (منبع)
برای اینکه مصرف سیر سیاه موثر باشد و بدن از مزایای آن بهره مند شود، حداقل مقدار مصرف سیر سیاه در روز باید بین ۰.۶ تا ۱.۲ گرم باشد. یعنی مصرف روزانه تقریبی نصف حبه سیر سیاه تا یک حبه کامل کافیست. وزن هر حبه سیر سیاه بستگی به درشتی و ریزی آن دارد ولی معمولا وزن یک حبه آن بین ۲ تا ۳ گرم است. البته میزان مناسب برای مصرف روزانه به افراد هم بستگی دارد. اگر دو حبه در روز مصرف می کنید حواستان به خودتان باشد و چک کنید که عوارض منفی در حال و سلامت خودتان مشاهده نکنید.
برای اینکه مصرف سیر سیاه در بهترین حالت باشد و بدن از خواص آن نهایت استفاده را ببرد پیشنهاد می شود حداقل بین ۰.۶ تا ۱.۲ گرم در روز مصرف شود. یعنی مصرف روزانه نصف حبه سیر سیاه تا یک حبه کامل کافیست .وزن معمول هر حبه سیر سیاه وابسته به اندازه است اما به طور میانگین وزن هر حبه آن بین 2 تا 3 گرم است. لازم به ذکر است مصرف روزانه سیر سیاه هم به شخص مصرف کننده وابسته است. اگر روزی 2 حبه میل می فرمایید لطفا مراقب باشید و چک بفرمایید که عوارض منفی در حال عمومی و سلامت خودتان مشاهده نکرده اید.
مصرف بیش از ۲ حبه در روز توصیه نمی شود و می تواند به بدن آسیب هم بزند؛ همانطور که مصرف بیش از اندازه سیر سفید هم می تواند مسمومیت یا مشکلات معده را در پی داشته باشد. (منبع).
نحوه مصرف صحیح سیر سیاه برای کاهش وزن (لاغری)
همانطور که در مقاله خواص سیر سیاه اشاره کردیم سیر سیاه خاصیت چوبی زدایی دارد ولی برای لاغری می بایست کار های دیگری نیز در کنار مصرف آن انجام داد و به خوردن سیر سیاه به تنهایی اکتفا نکرد. برای اینکه با سیر سیاه زودتر لاغر شوید پیشنهاد ما به شما این است که روزانه یک حبه سیر را قبل از میل کردن صبحانه به صورت ناشتا مصرف کنید. البته خوردن آن با صبحانه مانعی ندارد ولی پیشنهاد می شود ناشتها میل شود. مصرف سیر سیاه در صبح اول وقت فرآیند کاهش چربی های مضر در رگ ها، کبد و سایر نقاط بدن را تسریع می بخشد.
روش های استفاده سیر سیاه در غذا
۱- سیر سیاه را روی نان سنتی یا نان تست مالیده و آن را با قاشق روی نانی که ریخته اید پخش کنید و روی تخم مرغ گذاشته و میل بفرمایید.
۲-سیر سیاه را با سرکه های مختلف می توانید ترکیب کنید که خیلی خوش مزه می شود. در بالاتر این مقاله اشاره کردیم که استفاده از سس سیر سیاه به عنوان گزینه ای خوش مزه محسوب می شود. برای ساختن این سس خوش مزه و پر خاصیت، سیر سیاه را با مقداری نمک روغن زیتون، سرکه سفید و مقدار کمی موسیر ترکیب نمایید تا یک سس خوش طعم به دست آید.
۳- سیر سیاه را به صورت حُمْص یا نخود ارده مصرف کنید. حُمْص یک خوراک مدیترانهای – عربی است که طرفداران زیادی در خاورمیانه دارد. حمص در واقع حکم دسر را دارد. این دسر از ارده، سیر سیاه له شده ،آبلیمو، روغن زیتون و نخود پخته درست می شود.
برای درست کردن حمص می بایست ابتدا ۲۰۰ گرم نخود را پخته و با یک حبه سیر سیاه و یک معادل یک سوم لیوان آب له یا چرخ نمایید. داخل یک کاسه دیگر ارده، روغن زیتون، آب لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به نخودی که اشاره کردیم اضافه کنید و مجددا چرخ کنید تا یکنواخت شود. پیشنهاد می شود مقداری آب اضافه کرده تا خیلی خشک نباشد. حمص آماده خوردن است، میل بفرمایید !
۴- به جای ریختن سیر سفید در غذاهای متخلفی مانند سبزی پلو، میرزاقاسمی یا سوپ سیر سیاه بریزید تا طعمی متفاوت و شیرین تری را تجربه کنید.
۵- سیر سیاه را با غذاهایی که نیاز به پختن ندارند مصرف کنید ! (غذاهای حاضری)
۶- خرد شده سیر سیاه را با مقداری کره مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را روی تکه های گوشتی که قرار است سرخ کنید مالیده و سرخ کنید و میل بفرمایید.
۷- پوره سیب زمینی که کم طرفدار ندارد را نیز می توانید با سیر سیاه ترکیب کرده و میل نمایید.
3 دیدگاه در “نحوه مصرف تاثیر گذار سیر سیاه”